WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Benieuwd naar wat andere over Fou D'eau zwembaden zeggen?
Hieronder leest u enkele getuigenissen van onze klanten.


Jan en Caroline Caron - Claeys

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Onze droom is werkelijkheid geworden! Tot nu toe kan ik het nog steeds niet geloven... een zwembad?! En dat in onze tuin?! Ons plan begon een aantal maanden geleden... zoals de meeste mensen legden we ons oor te luisteren bij een aantal zwembadbouwers. De tweede die we contacteerden was Fou d'eau zwembaden. De eerste kennismaking via de telefoon gaf ons al direct een heel goed gevoel dat er met voldoende, gegronde kennis van zaken werd gesproken. Hannes, de verkoper, stelde voor om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen in de showroom. We werden er heel vriendelijk ontvangen en kregen van de eigenaar een fijne rondleiding achteraan in de loods waar de zwembaden gebouwd werden. Wat ons direct opviel was hoe proper alles daar was! Dan denk je wellicht; "wat doe dat er nu toe?!" Wel, alles...! Want daar begint ook alles. Alles werd secuur uitgelegd, welke baden er waren, welke kleuren er waren, welk materiaal men gebruikt... en het feit dat ze levenslange garantie geven op het bad is ook iets wat ons over de streep heeft getrokken. Alles in eigen beheer, met eigen mensen,... das ook een garantie van kwaliteit! De werken volgenden elkaar op als een geoliede machine, ook de mensen die de boordsteen kwamen plaatsen waren ontzettend vriendelijk en echte vakmannen! Op nog geen week tijd hadden we een zwembad in de tuin. Ook bij de oplevering werd alles piekfijn uitgelegd door Werner. Er werd heel uitgebreid de tijd genomen om alles te overlopen. Wij zijn tot nu toe ontzettend tevreden en kijken nu enkel nog uit naar een fantastische zomer waar we optimaal kunnen genieten van ons stukje paradijs in onze tuin! Ontzettend bedankt hiervoor!"

Lee Schiettecatte

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Na 2 jaar had ik de beslissing genomen voor een zwembad te plaatsen. Na enkele firma's gecontacteerd te hebben en er enkele over de vloer te hebben gekregen, had ik een afspraak vast gelegd bij Hannes voor een bezoek aan hun showroom te Oudenaarde. Eens ter plaatse een hele degelijke uitleg gekregen en een bezoek aan hun eigen atelier waar alles van A tot Z in eigen huis gemaakt wordt. Enkele weken later vond de start plaats, en ja! Na 5 werkdagen was het zwembad reeds gebruiksklaar. Een werkdag later werd de terras geplaatst en was de oplevering compleet. Deze firma doet wat het beloofd. Alles werd netjes opgevolgd en het personeel weet absoluut waar ze met bezig zijn, een dikke pluim voor hun ook."

Fam. Quintelier

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Professionele firma, steeds bereikbaar bij vragen. Zelfs 's avonds of in het weekend heeft men een luisterend oor. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zowel het zwembad als de technische installatie werden nauwkeurig geplaatst. Een aanrader voor wie op zoek is naar een ervaren, betrouwbare zwembadbouwer.. Mvg. David Quintelier"

Peter Pattyn

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Alles verliep prima. een beetje met vertraging maar dat lag volledig aan ons. Wij zijn bijzonder tevreden dat we voor foudeau gekozen hebben."

Yasmine Semey

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"De samenwerking met fou d'eau is ronduit perfect gelopen. Zeer goede service, heel vriendelijk en steeds bereikbaar bij kleine en grotere vragen. Het gebruik en het onderhoud van het zwembad is tevens zeer eenvoudig. Wij kunnen de firma ten zeerste aanbevelen!"

Fam. Lannoo

⭐️⭐️⭐️⭐️

"Zalig genieten van ons zwembad tijdens de prachtige zomer , gelukkig nog geplaatst eind juni! Zoals beloofd, bedankt ."

Maureen Snoeck

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Heel blij met ons zwembad. Al zijn jullie agenda's heel druk toch zijn jullie heel behulpzaam,         Top Jongens." *****

Peter Pattyn

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Alles verliep prima. een beetje met vertraging maar dat lag volledig aan ons. Wij zijn bijzonder tevreden dat we voor foudeau gekozen hebben."

Fam. Lannoo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Zalig genieten van ons zwembad tijdens de prachtige zomer , gelukkig nog geplaatst eind juni ! Zoals beloofd , bedankt ."

Maaike Goethals

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Al super veel kunnen genieten deze zomer van onze nieuwe investering."

Stijn Lycke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Van in het begin een heel goed gevoel bij Fou d'eau. Dit is een firma met enkel maar professionals in dienst. Niks is hen ook te veel!

Perfecte service!"

Fam. Leyssens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Dankzij Het team van Fou d'eau werd ons project een parel. Een vakantiehuis gevoel elke dag opnieuw. Een extra pluim voor de super bekwame medewerkers die alles hebben geplaatst. Dankjewel!"

Fam. Sillis

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Goeie zorgen en service! Zeer aangename mensen om met samen te werken. Heel tevreden! Bedankt Fou D'eau/Werner! Gr. Matthias & Dominique."

Fam. Vandekerckhove

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"De correctheid en stipte opvolging. De technieker was een echte vakman heel bereidwillig."

Fam. Pieters

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Zeer mooi zwembad, succes met alles! gemelde opmerkingen werden perfect opgelost binnen een zeer snelle termijn. zwembad opgeleverd zoals beloofd werd tijdens de verkoop."

Fam. Killemaes

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Lossen de verwachtingen meer dan in. De planning werd steeds gerespecteerd en de technische kant van de zaak werd heel knap geïnstalleerd. Ik kan er eigenlijk niets slecht over zeggen. Als het goed is mag het gezegd worden."

Fam. Ryckoort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Vlotte en snelle plaatsing , geen enkel probleem, zeer makkelijk onderhoud Alles mooi uitgelegd En zeer mooi resultaat."

Fam. Picavet - De Wulf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"We zijn heel tevreden van zowel de aanpak, uitvoering en niet te vergeten de service ! Dank aan het hele fou d'eau team !"

Fam. Schoelynck

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Zeer goede opvolging vanaf de start tot oplevering,think out of the box om oplossingen te vinden. Zeer goede service en prachtig zwembad en technische installatie!"

Martin Van De Velde

⭐️⭐️⭐️⭐️

"Enkele technische problemen werden correct verholpen. Tip: maak gebruik van een online checklist die uw personeel kan invullen, zodanig kunnen alle werven op elk moment door u en uw medewerkers opgevolgd worden."

Fam. Goosens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Verkoop: Neutrale informatieverschaffing bij verkoop, neutrale positie tov alternatieven, niet te pusherig. Goede opvolging van offerte en bijsturingen.

Plaatsing: alles verliep volgens afspraak, nauwgezette plaatsing met veel zorg. Goede begeleiding voor verdere opstart en onderhoud."

Fam. Van Campenhout

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Professioneel en goed op elkaar ingestelde ploeg. Merci mannen 💪"

Fam. De Groote

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Heel tevreden met de opvolging van de werken van start tot finish."

Fam. Deprez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Iedereen kent zijn job en voert alles perfect uit, prachtig eindresultaat..."

Fam. De Moor - Charle

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Wij zijn over gans de lijn van het project heel tevreden. Van offerte, opvolging tem de uitvoering valt niets op aan te merken. Heel professionele en vlotte samenwerking. Proficiat aan gans het team."

Steven Lateur

⭐️⭐️⭐️⭐️

"Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen qua werken en service achteraf. Dit zullen we zeker bij vrienden en kennissen promoten. Jullie zijn ook steeds welkom met klanten om eens te komen kijken."

Regy Vandepoorte

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Heel goede uitleg gekregen van Hannes (verkoper), nadien goede opvolging. Zeer gemotiveerd en klantvriendelijk team."

Marianne Dewart

⭐️⭐️⭐️⭐️

"De werken zijn vlot verlopen, dienst na verkoop is ook in orde."

Yannick Poelman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Een professionele firma die vakwerk afleverd van A tot Z. Zeker een aanrader."

Frieda Dossche

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Correcte firma"

Tony Goossens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Top over heel de lijn !!!."

Wesley Deschoenmaeker

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Op en top tevreden over de geleverde werken en gebruikte materialen. Van het begin tot het einde zijn de mannen van Fou d'eau professioneel tewerk gegaan! Dikke merci om onze droom werkelijkheid te laten worden!"

Fam. Hoet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Uiteindelijk beslissen voor de aankoop v.e. zwembad is een grote stap maar met wie je in zee gaat is minstens even belangrijk. Het gevoel met Fou d'eau zat direct goed alsmede door het feit dat Philippe het commerciele plaatje perfect kon laten rijmen met het creatieve zonder dat we ons op geen enkel moment gepushed voelden! De integratie van het bad in onze tuin werd zeer bedachtzaam genomen en we kozen voor een bad heel dicht bij het huis om er zo heel veel van te genieten. De werken werden gecoordineerd door Werner en alles verliep naar wens , aan Werner is geen vraag teveel gesteld m.a.w. een fantastische kerel!! Heel belangrijk was natuurlijk ook dat de eindafrekening perfect overeen kwam met het bestek wat toch niet altijd evident is. We genieten dagelijks van ons zwembad en het is ook de trekpleister en de sociale ontmoetingsplaats van ons gezin geworden. Hadden we het geweten we hadden het reeds jaren eerder gedaan.....met Fou d'eau zwembaden uiteraard!!:-)"

Olivier Nachtergaele

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Hannes heeft ons direct zeer goed geinformeerd en heeft op al onze vragen een antwoord gegeven. We hadden direct een goed gevoel bij ons eerste gesprek vandaar dat we direct akkoord gegaan zijn. De werken zelf zijn goed uitgevoerd en het personeel is zeer bereidwillig om alles goed te laten verlopen. De man van de boordstenen belde de avond voordien om zijn komst nog eens te bevestigen! We kijken uit naar een warme zomer :)"

Alle klanten krijgen na de oplevering van hun zwembad automatisch een korte enquête waar ze scores kunnen geven op het verloop van verkoop tot afwerking en oplevering van de werken. Mede bestuurder Werner De Jaegher stuurt dan ook dagelijks alles persoonlijk in goede banen, om zo onze klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden.

Gemiddelde klanttevredenheid

9,8/10 

VRAAG VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN OFFERTE