DE JUISTE ZWEMBADKEUZE

De kostprijs van een zwembad is afhankelijk van een aantal zaken. De grootte en type van het bad, de opties die u kiest en de aankleding rond het bad zijn uiteraard van invloed op de prijs. Hier onder kan je de juiste keuze maken volgens jouw buget en het type zwembad die je wenst.


Skimmerbad vanaf € 45.000

Prefab bad met een afmeting van 7m x 3.2m met een diepte van 1.50 m Het bad is voorzien van een hoogwaterskimmer voor een waterlijn net onder de randsteen, een rechte trap, plage met ingebouwde lamellenafdekking, RVS inbouwdelen, verlichting, filterinstallatie, circulatiepomp en zwembadsturing.

Zwemklaar in minder dan 1 week

Plagebad vanaf € 52.316

Exclusief Plage prefab bad met een afmeting van ca. 9m x 3.20m met een diepte 1.50 m Het bad is voorzien van een hoogwaterskimmer voor een waterlijn net onder de randsteen. Het bad is uitgevoerd met RVS inbouwdelen een lamellenafdekking, verlichting, filterinstallatie, circulatiepomp.

Zwemklaar in minder dan 1 week

Mozaïek bad vanaf € 75.996

Luxe standaard prefab bad in mozaïek ca. 8 x 3.5m, diepte 1.50m met hoogwaterskimmer. Het bad is voorzien van een hoogwaterskimmer voor een waterlijn net onder de randsteen. Het bad is uitgevoerd met RVS inbouwdelen een ingebouwde, verlichting, lamellenafdekking, filterinstallatie, circulatiepomp..

Zwemklaar in minder dan 10 dagen

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van de afmeting, opties en excl. BTW

WENST U VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN OFFERTE?