MAATWERK EPOXY

Zwembaden, zowel binnen- als buitenzwembaden, worden steeds individueler, het design steeds geavanceerder: rechte en ingetogen lijnen, doordachte afmetingen, tijdloze kleur- en materiaalkeuze. En daarbij maximale functionaliteit - want een zwembad is meer dan alleen een "bad met water"


WONEN AAN HET WATER - PERFECT MET HEIDELBERGH

Als u graag wilt dat uw terras over het wateroppervlak zweeft, dan is een skimmerbassin met een hoge waterspiegel de juiste keuze. Of heeft u liever een wateroppervlak dat als een spiegel in uw terras ligt? Vloeiend en naadloos versmolten met de omgeving? Dan raden wij u een HEIDELBERGH met een verborgen overloopgoot aan. Een panorama overloop geeft een fantastisch en vrij uitzicht richting het achterliggende landschap. Ideaal bij een terrasvormig aangelegd zwembad om de hoogte verschillen optimaal te benadrukken of in bergachtige gebieden.

En voor stromend water in uw tuin is een bronbassin een goede optie. Het water stroomt van de bron, via een beekloop, richting uw zwembad. HEIDELBERGH heeft niet alleen passende oplossingen voor elk ontwerp, maar wordt in één stuk tot 20m lang bij u geleverd en is ook nog eens snel ingebouwd. 

Een zwembad vraagt tegenwoordig om een uniek design, geheel passend bij het dagelijks gebruik. Een concept waarbij u bepaalt of u ontspannen baantjes zwemt, actief beweegt in uw fitness-zwembad of geniet van een zwembad voor de hele familie. Een concept voor Fun & Function. Met een inlooptrap, niet alleen geschikt voor veilig in- en uitstappen, maar ook voor een massagezitzone en ondiepwaterzone, een tegenstroominstallatie, een massageligzone of bruisligbed, een ambiancepakket met licht en geluid.

De basis van een HEIDELBERGH zwembad is een ruwbouw constructie die uit meerdere lagen duurzaam epoxy is opgebouwd en met glasvezelkunststof is versterkt. Hier wordt vervolgens een oppervlak van mozaïek of steen met epoxyhars op aangebracht en daarna gevoegd.


WENST U VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?