Gratis vrijblijvende offerte

Vraag hier uw offerte aan voor de aanleg van uw droomzwembad.


Wat klanten zeggen

Over Foudeau Zwembaden

Met de grootste PoolExpo in België leggen wij al sinds 1996 standaard en maatwerk zwembaden aan met de hoogste klant tevredenheid. Wij staan bekend omwille van ons prachtig design, onze hoge kwaliteit en laag energieverbruik, onze vooruitstrevende technieken en extreem korte inbouwtijden.

  • Topkwaliteit: Onze fabrikant staat al sinds 1965 garant

    voor een niet te evenaren kwaliteit

  • 26 jaar ervaring: Onze jarenlange ervaring zorgt voor een zorgeloos genot van jullie droomzwembad

  • 35 jaar fabrieksgarantie: Op de waterdichtheid van het bad en 50 jaar garantie op de volledige bad-structuur en de stabiliteit van de plaatsing.

Standaard of net dat ietsje meer?

Op vlak van afwerking en uitvoering bieden de zwembaden in Polypropyleen Polystone tal van mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een versie met hoogwaterskimmers en de waterlijn net onder de randsteen. Deze oplossing past perfect binnen een strakke, hedendaagse architectuur.
Naast een gewoon skimmerbad behoort ook een plagebad tot de mogelijkheden. Hiermee dompel je jezelf helemaal onder in de relaxte sfeer van een exclusieve zuiderse vakantiebestemming.

Alle baden verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn ze voorzien van duurzame RVS inbouwdelen, een lamellenafdekking, een sfeervolle verlichting, filterinstallatie, circulatiepomp en zwembadsturing.

Zwemklaar in één week

Het grote voordeel van een monoblok zwembad in Polypropyleen is ongetwijfeld, het snelle productieproces en de korte installatietijd.

Zwembadkuipen in beton worden ter plaatse gerealiseerd en nemen veel tijd in beslag. Zo ligt je tuin er soms weken- of maandenlang bij als een troosteloze werf. Ook de eindkwaliteit ervan kan nefast beïnvloed worden door de weersomstandigheden tijdens de uitvoering van de werken. Een Fou D'eau Heidelbergh zwembad daarentegen is reeds zwemklaar in nauwelijks een week tijd.


Enkele Realisaties