Correctie

METAL FREE - 1 L

Gebruiksaanwijzing: Spa Smart METAL FREE metaalverwijderaar neutraliseert metaalionen in de spa en voorkomt dat deze zich ophopen en metaalcorrosie veroorzaken. METAL FREE voorkomt ook kalkaanslag in de spa en de patroonfilter. Het product rechtstreeks in de spa toevoegen bij het vullen van de spa. 50 ml per 1000 L toevoegen. Laat het filtersysteem na het vullen ca. 30 min. draaien.

18,95 €

ANTICAL - 5 L

Gebruiksaanwijzing: ANTICAL voorkomt en verwijdert kalkaanslag in zwembaden. Startbehandeling : voeg 2,5 L ANTICAL per 100 m³ water toe. Onderhoudsbehandeling : voeg wekelijks 0.5 L ANTICAL per 100 m³ water toe. De benodigde hoeveelheid van ANTICAL oplossen in een emmer water en over het zwembad verdelen langs de zwembadboord bij een werkende filterinstallatie. ANTICAL voorkomt ook metaalcorrosie van metalen onderdelen onder water.

25,25 €

ALKA UP - 5 KG

Gebruiksaanwijzing: De TA (totale alkaliniteit) van het water beweegt zich best tussen 100 en 150 ppm om de pH (zuurtegraad) van het water stabiliseren. Controleer de TA wekelijks met een watertestset. 150 g van het product ALKA UP in 10 m³ water verhoogt de TA met ca. 10 ppm. Het product oplossen in een emmer water en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak van het zwembad verdelen. Per behandeling nooit meer dan 300 g per 10 m³ doseren. Altijd het product aan water toevoegen, nooit andersom. Nooit mengen met andere (zwembad)chemicaliën. Koel, droog en in gesloten verpakking bewaren. Lege verpakking spoelen met zwembadwater alvorens af te voeren volgens voorschriften.

25,25 €