MODEL C-SIDE

COMPACTE MINIPOOLS voor de zelfplaaster 

De eerste compacte LoungePool die eenvoudig van uw eigen terras een loungezone aan het water maakt - uw eigen privé waterterras. "AquaLiving" is hier het motto. Ontbreekt bij u thuis het gevoel van wonen aan water, dan kunt u dit snel veranderen met C-SIDE: het creatieve concept van RivieraPool.

COMPACT EN CREATIES

Geen zwembad, geen whirlpool. Maar een Pool...
...die de onweerstaanbare aantrekkingskracht van water in uw tuin brengt. Voor de een is een waterobject iets om naar te kijken en te ontspannen, een loungegedeelte aan het water. En voor de ander: een AquaLounge, een Chillout-Zone om in te "duiken" - om af te koelen of om op te warmen - te drijven en te ontspannen - voornamelijk om te genieten van water.

MODELLEN

CSIDE 21

Afmetingen in cm:              Inhoud:              Gewicht:
210 x 210 x 80 c                 ca. 1900 l           ca. 150 kg

CSIDE 37

Afmetingen in cm:              Inhoud:              Gewicht:
370 x 210 x 80                    ca. 3700 l          ca. 230 kg

KWALITEIT & ERVARING

DE C-SIDE POOLS KOMEN OOK NOG EENS VAN GOEDEN HUIZE. DE FIRMA RIVIERAPOOL, IN NOORD DUITSLAND, PRODUCEERT AL VANAF 1970 ZWEMBADEN EN WHIRLPOOLS.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Het huidvriendelijke oppervlak van uw C-SIDE Pool is zeer onderhoudsvriendelijk. Vanwege het poriënvrije materiaal krijgen vuil, algen of kalkafzettingen geen kans. Van tijd tot tijd met een zachte doek onderhouden en u heeft jarenlang plezier. De gladde wanden reduceren aanzienlijk het gebruik van reinigingsmiddelen.

ROBUUST EN DUURZAAM

Het binnenste gedeelte van een C-SIDE Pool bestaat uit 7 lagen. Elke laag heeft een bepaalde functie. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de unieke eigenschappen van deze MiniPool. De eerste twee binnenste lagen zorgen voor een kleurbestendig, onderhouds- en huidvriendelijk zwembad. De eerste hoogdichte kleurlaag is UV-bestendig en resistent tegen vele chemicaliën en cosmetica.

SNEL INGEBOUWD

Na het leveren door uw installateur wordt de MiniPool op een verdichte en gladde kiezellaag geplaatst en met styroporbeton of zand rondom opgevuld. De pompen zijn vooraf in de techniekschacht geïnstalleerd. De schacht wordt via enkele leidingen verbonden met de het zwembad en dient altijd onder het waterniveau geïnstalleerd te worden. In een paar dagen is uw C-SIDE Pool klaar voor gebruik.

WENST U VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN OFFERTE?