Duik erin. Zwemmen. HydroStar.

Wilt u zich na een inspannende dag eens echt ontspannen? Of tijdens de training helemaal tot het uiterste gaan? Dan moet u beslist ons unieke HydroStar turbine-zwemsysteem eens uitproberen!

HydroStar genereert een aangename, krachtige stroming die het lichaam gelijkmatig omgeeft. Daarom leent het systeem zich perfect voor zowel wellness-doeleinden als voor veeleisende zwemtrainingen gericht op uithoudingsvermogen.

Test de HydroStar nu bij een proefzwemsessie!

Uitstekend zwemplezier

HydroStar is uniek in de markt van tegenstroomapparaten. De gepatenteerde technologie heeft al talrijke prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder de Golden Wave Award, de German Brand Award,en de Plus X Award. Het grote succes van de HydroStar is te danken aan: We verkopen het systeem uitsluitend via geselecteerde retailers met wie we nauw samenwerken. We staan dus altijd dicht bij onze klanten en weten precies welke eisen ze stellen aan een tegenstroomsysteem.


Wij kunnen aan bijzondere wensen voldoen: Zo kunnen we bijvoorbeeld de afdekplaat of het complete retrofit-systeem in elke RAL-kleur leveren. En als uw zwembad speciale afmetingen heeft waardoor ons standaardsysteem niet past, ontwikkelen wij graag een volledig individuele installatieoplossing voor u!

Test onze HydroStar Turbine geheel vrijblijvend en ervaar de natuurlijke krachtige stroming om tegenin te zwemmen.

Bekijk de HydroStar in Actie:

De Stroming

HydroStar brengt de kracht van de natuur naar uw zwembad! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert HydroStar turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier en die niet spat. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de HydroStar zwemmachine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming van de HydroStar zwemmachine heeft uitwerking op het hele lichaam.

HydroStar heeft een doorstroomsnelheid van 160 m³/h* tot 1200 m³/h
* HydroStar is verkrijgbaar in acht verschillende sterktes (160m³/h, 215m³/h, 275m³/h, 320m³/h, 430m³/h, 550m³/h, 600m³/h** en 1200m³/h**).
** speciale oplossing

Gebruik

Geluidsarm en trillingsvrij!
Voor het besturen van het systeem zijn piëzo-drukknoppen aan de rand van het zwembad, een afstandsbediening of een optioneel verkrijgbaar aanraakscherm beschikbaar. Hiermee kunt u de stroming regelen, zelfs tijdens het zwemmen. Het scherm biedt u daarnaast de mogelijkheid om individuele trainingsprogramma's aan te maken en op te slaan.Als u vragen hebt over de HydroStar, aarzel dan niet om contact op te nemen.