Reiniging

POOL'GOM REINIGINGSSPONZEN - 3 STUKS

Productbeschrijving Pool'Gom is een schuimblokje dat wanneer het in contact komt met water, actief reageert op alle soorten vuil. De Pool'Gum is te gebruiken voor het verwijderen van vuile randen op de zwembad wand. Zeer geschikt voor het gebruik op kunststof oppervlakken, zoals de liner en de skimmer. Verpak per doosje met 3 stuks.

18,95 €

INOX REINIGER - 1 L

Gebruiksaanwijzing: Inox reiniger onverdund op een natte spons aanbrengen en plaatselijk behandelen. Even laten inwerken en daarna goed afspoelen met koud water. Opgelet bij zwembadboorden in marmer, arduin of kalkhoudende steen : onmiddellijk met water spoelen om aantasting te vermijden! Samenstelling conform aan de E.G. richtlijnen : anionogene oppervlakte actieve stoffen 5%-15%, parfums (Linalool, Butylphenyl Methylpropional)

12,75 €

RANDREINIGER - GEL ALCALIN - 1 L

Gebruiksaanwijzing: Product om vet- en vuilresten op wanden en waterlijn van zwembaden te verwijderen. Onverdund aanbrengen met een spons op de schoon te maken oppervlakken. Bij hardnekkig vuil het waterniveau laten zakken om het product doeltreffend te laten inwerken. Bij kalkresten op de waterlijn een antikalk product gebruiken zoals Pool Smart Randreiniger acid.

15,25 €

POOL COVER CLEAN PRO - 5 L

Gebruiksaanwijzing: Doeltreffend middel voor het reinigen en verwijderen van kalkafzettingen op lamellenafdekkingen. 1 L oplossen in 5 L water. 1 L product volstaat om 10 tot 20 m² te reinigen. De oplossing aanbrengen over het lamellenoppervlak . Moeilijk te verwijderen vuil goed borstelen. Flink naspoelen met water om de behandeling te beëindigen. Filter goed terugspoelen na de behandeling en pH waarde van het zwembadwater indien nodig terug verhogen. Opgelet bij zwembadboorden in marmer, arduin of kalkhoudende steen : onmiddellijk met water spoelen om aantasting te vermijden! Samenstelling conform aan de E.G. richtlijnen : niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen 5%-15%

40,50 €

ELECTROLYSE REINIGER - 1 L

Gebruiksaanwijzing: Filtratie stopzetten. ELECTROLYSE REINIGER verdunnen tot 50 % met water en de houder van de electrodes vullen met de oplossing. 30 min. tot 1 u. laten inwerken. Leegmaken en indien nodig de behandeling herhalen tot de kalkaanslag verdwenen is. Met water goed afspoelen, de meetsonde terugplaatsen en de filtratie terug opstarten.

15,25 €

FILTER CLEAN PRO - 5 L

Gebruiksaanwijzing: Gebruik FILTER CLEAN PRO bij een filterinstallatie buiten werking. Verwijder via de leegloopstop zoveel mogelijk water uit de filter. Draai de leegloopstop terug dicht, open het filterdeksel en vul met een oplossing van 5 liter water en 5 liter FILTER CLEAN PRO voor 125 kg zand. Het niveau van de opgeloste vloeistof moet boven het niveau van het filterzand komen. Het product gedurende 12 tot 24 u laten werken om vuil, vet en kalkaanslag los te weken met open filterdeksel. Daarna het filterdeksel terug vastschroeven en filter terugspoelen/backwashen gedurende 5 minuten. Filter naspoelen en terug op gewone filterstand zetten.

25,25 €