Desinfectie

VLOEIBAAR CHLOOR 47/50 - 20 L

Gebruiksaanwijzing: Oplossing te verdunnen in water voor de ontsmetting van zwembadwater. Geschikt voor automatische doseersystemen. Dosering van het product zodanig dat de concentratie aan residueel chloor in het water ligt tussen 1 tot 3 ppm, dosering 8 ml/m³ voor een eindconcentratie van 1 ppm actieve chloor : deze eindconcentratie wordt met de vermelde dosering ten vroegste na 30 minuten bereikt.

44,25 €

CHLOORTABLETTEN PS90 - 200 G - 5 KG

Gebruiksaanwijzing: Deze chloortabletten zijn uitsluitend bestemd voor de ontsmetting van zwemwater. Meet de chloor-, pH-en cyaanzuurwaarden aan de hand van een testset. Breng de pH waarde van het water tussen 7.0 en 7.4 en controleer of het cyaanzuurgehalte lager is dan 70 mg/l (70 ppm). Voeg bij nieuw water 2-3 tabletten per 10m³ toe. Gebruik 1-2 tabletten per 4 tot 6 dagen voor een continue chlorering: aanbevolen waarde is 1-2 ppm. Bij voorkeur in de open lucht gebruiken bij afwezigheid van wind. Altijd via de skimmer of een doseervlotter toevoegen, de tablet nooit rechtstreeks in het water werpen! Nooit water aan het product toevoegen of met andere chemicaliën mengen! Uit de buurt van zuren, goed afgesloten, op een koele, droge, goed geventileerde plaats bewaren. De lege verpakking goed met zwembadwater spoelen alvorens de verpakking weg te gooien.

63,00 €

CHLOORGRANULAAT - 5KG

Gebruiksaanwijzing: Ideale pH waarde 7.0 - 7.4. Start/Chocbehandeling : zorgen dat er gedurende minstens 2 uur geen badgasten in het water zijn en 80 tot 100 g per 10 m³ via de skimmer aan het zwembadwater toevoegen of oplossen in een emmer water en voor de inspuiters in het bad gieten bij een werkende filterinstallatie. Onderhoud : meet de chloorwaarde aan de hand van een testset en indien nodig dagelijks 20 g per 10 m³ toevoegen. Waarde vrije chloor dient zich te situeren tussen 0.5 en 2 ppm.

58,00 €

AXAL ZOUTTABLETTEN 25KG

Axal Pro zouttabletten 25kg - Het tablettenzout voor de professional, voor optimaal gebruik in wateronthardings-installaties voor zwembaden. Uit het zuiverste vacuümzout(voedingsmiddelenkwaliteit) geproduceerd, voldoet AXAL Pro aan de eisen van EN 973 type A, de NF en de Codex alimentarius. AXAL Pro zouttabletten zijn speciaal ontwikkeld t.b.v regeneratie van wateronthardingsinsstallaties voor zwembaden. Hun ideale vorm en vormstabiliteit zorgen voor een optimale oplosbaarheid. De hoge zuiverheid garandeert veiligheid en de beste kwaliteit. Zuiver wit en hoge hardheid, waardoor deze tabletten zeer zuinig in verbruik zijn. Deze professionele tabletten zijn mogelijks iets duurder in aankoop, maar door het zuinige verbruik toch goedkoper in totaliteit Afmetingen : diameter van Ø 25 mm en een dikte van 12,5 mm. Zak van 25 kg.

26,75 €

PEKEL OPLOSSING VOOR CEL-MEMBRAAN ELEKTROLYSE (15L) (VOOR AGUAPURE COMPACT)

Pekel oplossing voor cel-membraan elektrolyse (15L) (voor Aguapure Compact) De Aguapure systemen produceren een desinfecterend gas dat volledig in water oplosbaar is. Het membraan zorgt ervoor dat enkel de werkzame stoffen zich mengen met het water, zonder ongewenste residuën. Het resultaat is zacht, kristalhelder en heel zuiver water. Uitsluitend te gebruiken met de aguapure systemen.

60,75 €