MODEL D-LINE

De ontspannende werking van water, de krachtgevende rust van een prachtig vormgegeven tuin en de harmonie die uw outdoor leefruimte uitstraalt. Ontdek hoe water een toegevoegde waarde in uw tuin kan zijn, voor zowel ontspannende als opwekkende momenten met een Wetlouge als onderwaterterras.

Water is een toegevoegde waarde in de tuin en een beleving voor lichaam en geest. Zo'n wens vraagt niet om zomaar een zwembad of een zwemvijver. Veel meer gaat het om een natuurlijk geënsceneerd water, stijlvol aangepast aan uw omgeving in samengang met een plage als onderwaterterras.

Als dit water ook een volwaardig zwembad kan zijn, dan spreekt men van D•Line: de design serie van RivieraPool. D•Line is een samenspel van ambiance en functionaliteit. D•Line laat zich perfect integreren met de omgeving. Rechte lijnen, duidelijke structuren en vele stijlvolle design mogelijkheden voor een persoonlijke ambiance in hoogwaterskimmer of overloop versie. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt. Dit moderne prefab inbouw zwembad is een blikvanger in uw tuin en laat alle elementen samensmelten als één geheel.


OP VOORRAAD

De rechte lijnen geven ruimte voor een individuele vormgeving. Omgeven met natuursteen en een Wetlouge. Een watermuur met sfeervolle lichteffecten en een ondiepwaterzone voorzien van stepstones. Een gabionwand met een terras van hardhout, buxusbollen of ander mooi vormgegeven beplanting. De uitnodigende verlichting van het zwembad gecombineerd met fakkels in het avondlicht. Een handvol ideeën, stijlvol toegepast... dat maakt net het verschil. De Design-Line van RivieraPool heeft in 2011 de "GoldenWave" onderscheiding
gekregen van het Duitse magazine Schwimmbad & Sauna. Vanwege het
moderne design en de individuele integratie van water in de tuin.

"LEVEN AAN HET WATER" - DE NIEUWE WETLOUNGE®

Zomer, zon, water: een heerlijk vakantiegevoel. Ontspannen aan de rand van het water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer en wil in het diepe water vertoeven...

Hoe haalt u deze luxe in huis? Een vraag die vele professionele "Watershape Designers" over de hele wereld zich hebben afgevraagd. Een verfrissende duik of juist relaxen aan de rand van het zwembad, aquafitness of juist ontspannen rond dobberen op het water. Life meets Water, hoe laat je deze elementen samensmelten.

Riviera Pool heeft hierop het antwoord: WetLounge, een geheel nieuwe manier van loungen waarbij u alle mogelijkheden van uw zwembad volledig benut. Een prefab inbouwzwembad met een nog niet eerder vertoond ontwerp, een geheel nieuw en innovatief design. Technisch gezien wordt het zwembad d.m.v. een ondiepwaterzone met 1 of 2 meter verlengd met een diepte van 15 cm. Optisch gezien zorgt deze verlenging ervoor dat het wateroppervlak een ruime en rustige uitstraling heeft.

WENST U VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?